Crossfit – Dutch Throwdown Buddy Edition (Qualifiers)

The Buddy Dutch Throwdown is een wedstrijd speciaal voor beginners. Samen met je buddy kunnen jullie je (wel of niet officieel) inschrijven in een (leeftijds) categorie waarin jullie willen mee doen.

Om de finale van The Buddy Dutch Throwdown te halen, moeten jullie 3 kwalificatie wedstrijden doen. Deze kwalificatie wedstrijden organiseert ProActief op vrijdag avond 13, 20 en 27 oktober (tijdstip afhankelijk van workouts en het aantal deelnemers). Hierdoor vervallen de reguliere avond CrossFit lessen op deze data. Als je samen met je buddy in de top beland bent van jullie categorie, maken jullie kans om mee te doen aan de finale op 17 of 18 februari in ’s Hertogenbosch.

Willen jullie officieel mee doen en kans maken om naar de finale te gaan? Scan dan de QR-code, schrijf je in via de website van The Dutch Trowdown, gebruik de kortingscode CFBuitenhout voor 35% korting en vul het inschrijfformulier in. Wil je wel meedoen maar vinden jullie het niet nodig om officieel mee te doen, dan vullen jullie alleen het inschrijfformulier in.

BUDDY QUALIFIER RELEASE: 10 Oct 22:00

QUALIFIER DEADLINE: 09 Nov 2023 22:00

 

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks