Dit is Ana

Hallo,

Ik wil mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ana Carvalho en ik kom uit Sesimbra, Portugal.
Ik werkte als fysiotherapeut op het gebied van musculoskeletale aandoeningen (privé klinische praktijk en ziekenhuisomgeving). Ook werkte ik als pilates-instructeur in Portugal (niveau 1, 2 en 3 van het Australian Physiotherapy & Pilates Institute).

Ik ben op 2 januari 2023 in Nederland aangekomen en woon momenteel in Almere.
Ik ben mij momenteel binnen ProActief aan het oriënteren en inwerken. Ik zal geleidelijk aan meer patiënten gaan behandelen.

Mijn belangrijkste onderwerp van interesse in de fysiotherapie is het gebied van lage rugpijn in een acute, subacute of chronische toestand. Het is een van de meest voorkomende musculoskeletale aandoeningen in de wereldbevolking, en daarom fascineert het feit me dat ProActief patiënten kan helpen hun functionaliteit en dagelijks leven te hervatten op basis van zelfmanagement.

Dat gezegd hebbende, heb ik een speciale interesse in het educatieve deel van fysiotherapie. In staat zijn om te deconstrueren wat de overtuigingen en angsten van de gebruiker zijn, dit vind ik een complexe maar lonende puzzel.

Persoonlijk zijn mijn belangrijkste interesses buiten- of binnensporten, reizen en lezen (veel). Momenteel leer ik in mijn vrije tijd ook deze ‘eenvoudige’ taal die Nederlands is.

 

Tot ziens op ProActief!
Ana Carvalho

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks