Maarten

Mijn naam is Maarten van Driel,

Ik ben nu ongeveer 10 jaar werkzaam als fysiotherapeut.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen gedaan omdat ik mezelf ontwikkelen binnen mijn vakgebied erg belangrijk en vaak interessant vind.

Ik werk bijvoorbeeld met Dry Needling waarmee op zeer korte termijn vaak veel lasten verlichting te bewerkstelligen is. Dit is goed te combineren met verdere therapie omdat het een snel proces is.

Verder werk ik ook met echografie, hiermee kunnen bijvoorbeeld zaken als een slijmbeursontsteking, peesontsteking of de mate van een spierscheuring aangetoond worden.

Afgelopen jaar ben ik naast mijn werk bij ProActief gestart met de Master Sportfysiotherapie. Ik heb voor deze Master opleiding gekozen omdat mijn passie in de sport ligt en ik hiermee mijn kennis en kunde verder kan uitbreiden. Op de opleiding wordt alles wat ik dagelijks toepas onder de loep genomen en wordt hierin verdieping gezocht. De fysiotherapie is constant in ontwikkeling en op deze manier weet ik zeker dat ik voor de aankomende jaren helemaal up to date ben.

Wellicht zie ik je binnenkort bij ProActief.

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks