Bedrijfsfitness

ProActief biedt bedrijfsfitness aan voor werkgevers en werknemers en is aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland. Laat jouw gegevens hier achter, dan nemen wij spoedig contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Ik wil

meer lezen

Bedrijfsfitness voor werkgevers

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleer je jouw personeel in sport en vitaliteit. Het geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.

Waarom bedrijfsfitness?

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen, heeft slechts een zeer geringe kans op blessures en is zowel voor de beginnende als de ervaren sporter geschikt. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.

Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor jouw medewerkers, maar ook voor jouw organisatie! Bovendien neemt Bedrijfsfitness Nederland de opzet, implementatie en uitvoering kosteloos uit handen.

Meer weten?