Groepslessen

Wil je naast jouw trainingsschema ook wel eens wat anders? Of sport je graag samen? Dan bieden groepslessen een ideale uitkomst. ProActief biedt groepslessen aan met verschillende doeleinden en voor alle niveau’s. Alle lessen zijn live, er staat altijd een groepsles instructeur voor de groep. Als lid kun je met een All-in lidmaatschap onbeperkt deelnemen aan de groepslessen.

Ik wil

meer lezen

Groepsles aanbod

Alle groepslessen staan vermeld in het groepslesrooster. Wil je meer weten over een les? Lees dan verder.

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een functionele trainingsvorm. Een sport waarbij je al je spieren telkens op een andere manier traint en waar het nooit saai wordt. Het is gericht op de verbetering van je fysieke en mentale fitheid. CrossFit bereidt je voor op het dagelijks leven. Volg het introductieprogramma om met plezier deel te nemen aan onze WODs (Workouts Of the Day).

Kijk voor de verschillende CrossFit lessen op onze CrossFitpagina

Pilates

Een training voor het hele lichaam. De nadruk ligt op correcte ademhaling en balans tussen kracht en souplesse. Sleutelwoorden zijn: evenwicht, body & mind, spieroefeningen, lenigheid en rug training voor mensen met rugklachten.

Hot Yoga

Bij Hot Yoga wordt de lesruimte verwarmd naar een temperatuur boven 35 graden Celsius. Door deze warmte is de kans op spierblessures kleiner en kan een grotere mate van flexibiliteit worden bereikt. Door de warmte neemt de transpiratie toe en worden veel afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd.

Easy Yoga

De perfecte les voor mensen die willen beginnen met Yoga. Ook is deze Yogales zeer geschikt voor mensen met  fysieke klachten zoals reuma, artrose of rugklachten.

Zumba

Een swingende cardio fitness workout uit Amerika. Bewegen op opzwepende Latijns Amerikaanse ritmes van salsa, merengue of zouk. Deze workout zorgt voor calorieverbruik, en spieropbouw. Dit allemaal zonder ingewikkelde danspasjes en heel toegankelijk.

Strong By Zumba

Strong by Zumba is een combinatie van HIIT (High Intensity Interval Training) met krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleid door opzwepende, pittige muziek. Het is geen dansprogramma van Zumba; de oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo leidt de intensiteit. Dit is een pittige les met hoge calorieverbranding!

Spinning

Een intensieve workout voor opbouw en onderhoud van conditie. Je verbruikt veel calorieën. Spinning is ook een uitstekende voorbereiding voor het buiten fietsen. Dankzij variatie in de belasting, onze ervaren instructeurs en stimulerende muziek is spinning de ideale manier om in vorm te komen en te blijven. Gedurende de hele workout fiets je op geleide van je hartslag, die wordt geregistreerd via het Polar Cardio GX systeem.

Start to Spin

Een groepsworkout om geleidelijk conditie op te bouwen en veilig calorieën te verbranden, Een gecontroleerde aerobe training zonder piekbelasting met stimulerende muziek waarbij verzuring (bijna) niet kan optreden. Ook geschikt als hersteltraining na een zware (fiets-)inspanning.

Berg clinic

Een groepsworkout waarin het opbouwen van kracht centraal staat. Een gecontroleerde training, waarbij het fietsen in heuvelachtig en bergachtig terrein gesimuleerd wordt. Wekelijks via een bekende of minder bekende virtuele route, zoals beklimmingen uit de Tour de France, Giro d’Italia en de Vuelta.

Spinning Special

Een wat langere spinningles (1,5 uur) waarbij spinning in combinatie met plezier centraal staan. Deze les wordt elke eerste vrijdag van de maand gegeven . Meestal is er een ‘thema’ verbonden met deze spinningles, zoals spinning op rockmuziek, spinning in combinatie met een Quiz enzovoort. Naast de nodige conditie is een goed humeur een vereiste voor een succesvolle Spinning Special.

FBP, Fysio beweegprogramma

Dit zijn beweegprogramma’s voor speciale doelgroepen. De beweegprogramma’s staan los van het lidmaatschap, maar kunnen afhankelijk van de zorg verzekering (gedeeltelijk) vergoed worden. Bekijk meer over onze beweegprogramma’s of vraag aan de balie voor meer informatie.

Kick ’n Fun

Een conditionele bokstraining, voor zowel mannen als vrouwen, waarbij plezier en conditie centraal staan.