Mogen wij voorstellen – Ons geweldige receptie team

Beste Leden,

Met veel plezier en een zekere trots stellen wij ons toegewijde receptieteam aan u voor. Dit team vormt het kloppende hart van ons bedrijf, het eerste aanspreekpunt voor iedereen die onze deuren passeert. Met een glimlach die de dag verlicht, staan zij paraat om bezoekers en collega’s te verwelkomen.

Onze receptionistes die de praktijk tot leven brengen met altijd vrolijke begroetingen. Zij zijn altijd in staat om een positieve sfeer te creëren, zij zijn niet alleen bedreven in het coördineren van afspraken, maar ook in het delen van een vriendelijk woord. Een ieder zal zich direct thuis voelen, het luisterend oor wat de dames bieden is kenmerkend voor onze praktijk. Iedereen krijgt de aandacht die zij verdienen, of het nu gaat om verstrekken van informatie, het opbeurende gesprek, de positieve feedback, een motiverend woordje of gewoon een momentje van reflectie. Onze spontane receptionistes

Samen vormen zij een dynamisch team dat niet alleen functioneert als het eerste aanspreekpunt, maar ook als de katalysator voor een positieve werkomgeving. Wij zijn dankbaar voor hun toewijding en blijven vol trots ons receptieteam presenteren, wetende dat zij de belichaming zijn van onze bedrijfswaarden en klantgerichte benadering.

Van links naar rechts: Saskia, Jantien, Joske, José en Ilse.

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks