Overzicht

De Crossfit Open 2019, wij doen mee!

29 januari 2019
CF Passend

Een goede manier voor al onze leden om jezelf uit te dagen.

De Crossfit Open 2019, wij doen mee!

Daag jij jezelf graag uit, of wil je weten waar je nog aan moet werken? Dan is The Crossfit Open wat voor jou. Op 21 februari start The CrossFit Open. The Open is een uniek evenement in het jaar waarop jij jezelf kan meten met de rest van de wereld! Of je nu een maand aan CrossFit doet of al een paar jaar, iedereen beleeft zijn of haar persoonlijke hoogtepunten. Ook is meedoen aan deze competitie de ideale manier om jouw eigen, nieuwe doelen te stellen.

 

The Open duurt vijf weken, op donderdag wordt de work-out bekend gemaakt. Deze moet uiterlijk op maandag uitgevoerd zijn. Wij hebben heel wat leden die mee gaan doen. De work-outs vinden meestal plaats op een moment dat er geen reguliere lessen zijn in de zaal (open gym). U kunt zelf of met een groepje meedoen. In de Crossfit zaal komt een lijst te hangen waarop u kunt aangeven dat u mee gaat doen.

 

Bang dat de oefeningen te zwaar zijn? Hoeft niet! Iedere work-out kan je scaled of Rx’d uitvoeren. Oftewel, geschaald (minder moeilijke oefeningen en minder gewicht) of de Rx’d versie met alle mogelijke oefeningen en zwaardere gewichten.

 

De beste man en vrouw vanuit ieder land kwalificeert zich voor The CrossFit Games 2019. Welke atleten zullen Nederland gaan vertegenwoordigen? Wij hebben een lid die gaat proberen zich te kwalificeren voor de masters. Succes Ronald!

 

Inschrijven kan op: https://games.crossfit.com/ De data zijn als volgt.

 

Week 1 – donderdag 21 februari – maandag 25 februari.

Week 2 – donderdag 28 februari – maandag 4 maart.

Week 3 – donderdag 7 maart – maandag 11 maart.

Week 4 – donderdag 14 maart – maandag 18 maart.

Week 5 – donderdag 21 maart – maandag 25 maart.

Zondag 24 maart zullen we gezamenlijk vieren dat The Open voorbij is met een hapje en een drankje. Zet de data vast in je agenda.

 

Volgende week nemen we de thruster onder de loep, een oefening die zeker terug gaat komen bij The Open.

CF open
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks