Overzicht

Geslaagd CrossFit event bij CrossFit Buitenhout.

02 september 2021
CF Passend

Geslaagd CrossFit event bij CrossFit Buitenhout.

Afgelopen zaterdag 28 augustus was het zover! De f(un)official zomerspelen ging van start. Met zo'n 30 deelnemers van CossFit Buitenhout zijn er op deze dag 3 uitdagende work-outs uitgevoerd die gedurende de dag per live stream bekend werden gemaakt door 'De Nationals'. 

De sfeer zat er goed in. Iedereen heeft elkaar geholpen, er werd aangemoedigd, atleten werden judges om de scores goed bij te houden en grenzen werden verlegd. Via deze weg willen wij iedereen hartelijk bedanken voor alle inzet. Dankzij de sportieve inzet van alle deelnemers was het een geslaagd event. 

Wil jij ook graag je sportieve grenzen verleggen? Deelname aan seizoen 5 is mogelijk. Via de site van de Nationals zijn kaarten beschikbaar voor een online event. Klik hier. Na de eerste WOD wordt je ingedeeld in de categorie die past bij jou niveau. Na deze plaatsingsWOD volgen er in de 4 maanden erna nog 4 verschillende en uitdagende WOD's die online bekend gemaakt zullen worden. Uiteindelijk mogen de beste atleten van iedere divisie strijden in de finale die (als alle Corona maatregelen dat toelaten tegen die tijd) in de Brabanthallen in Den Bosch gehouden worden. Bij ProActief en CrossFit Buitenhout is het mogelijk om de WOD's uit te voeren. Onderling met deelnemers plannen we momenten waarop we elkaar door de WOD's heen helpen. Doe jij mee?

nationals | proactief | crossfit buitenhout
nationals | proactief | crossfit buitenhout
Joeri Cornet Fitnessmanager Crossfit trainer

Tips & Tricks