Overzicht

Ready, steady, gooooo!

03 september 2019
CF Passend

De CrossFit Open gaat beginnen. Doet u mee? Samen staan we sterker.

Ready, steady, gooooo!

De CrossFit Open gaat weer beginnen. Dit jaar zal de CrossFit Open plaatsvinden van 10 oktober tot en met 11 november, in onze eigen box! Gedurende deze wereldwijde competitie van 5 weken, dagen gewone mensen zichzelf uit tot ongewone prestaties.

Nadat je je hebt ingeschreven via https://games.crossfit.com/ gaat de uitdaging beginnen!

De work-outs worden iedere week op donderdag bekendgemaakt via internet. Je hebt vervolgens tot de maandag daarop om de work-out af te leggen. De work-outs dien je met een judge of op video af te leggen en je kunt je scores invoeren in je account die je hebt gemaakt bij inschrijving. Judges zullen volop aanwezig zijn bij CrossFit Buitenhout in de weekenden van de CrossFit Open. Als je de work-out met een judge hebt afgelegd, dan zal CrossFit Buitenhout je score op internet valideren. Je kunt je work-out ook valideren door het uploaden van je video.

De work-outs kun je zowel RX als scaled afleggen, dit maakt het ook toegankelijk voor beginners. Aan het einde van de CrossFit Open wordt er weer een gezellige brunch georganiseerd op de sportschool.

Smaakt dat naar meer? Let dan op de volgende events:

In het weekend van 5-6 oktober is de finale van de Dutch Throwdown buddy editie in Den Bosch. 4 atleten van CrossFit Buitenhout hebben zich weten te kwalificeren.

Tot en met eind september kunt u zich inschrijven voor de Nationals. Een competitie verspreid over 6 maanden. Iedere maand wordt er een work-out bekend gemaakt die je in je eigen box doet. Iedere work-out wordt geschaald op jouw eigen niveau (Er zijn 5 niveaus en dit jaar ook één voor de jeugd). Leuk dus voor jong en oud!

Het duurt nog even maar van 10 januari 2020 t/m 26 januari 2020 zijn de kwalificaties voor de Dutch throwdown de individuele competitie. Ook bij deze competitie houden ze rekening met je niveau en kan je kiezen voor beginner, advanced of RX.

Bij CrossFit Buitenhout streven we naar een gezellige CrossFit Open waarin we elkaar stimuleren. We vinden saamhorigheid belangrijk. Doet u ook mee? Samen staan we sterk. 

ProActief | CrossFit Buitenhout
Joeri Cornet Personal Trainer Fitnessmanager Adviseur Arbeid & Gezondheid CrossFit Coach

Tips & Tricks