Overzicht

CORONA MAATREGELEN

26 november 2021
Proactief logo

Nieuwe maatregelen

Beste leden van ProActief,

 

Als gevolg van toenemende besmetting cijfers heeft het kabinet opnieuw maatregelen moeten treffen om de zorg zoveel mogelijk te ontlasten.

We komen weer in een nieuwe periode met elkaar waarin er maatregelen noodzakelijk zijn en we een aanpassing moeten doen in ons normale rooster.

Het fitness gedeelte binnen sluit om 17:00 voor alle fitness leden, na 17:00 zijn er lessen en personal trainingen buiten.

Alle groepslessen na 17:00 worden buiten gegeven met een maximale groepsgrootte van 4 personen.

Indien je al ingeschreven staat voor een les na 17:00, dien je je opnieuw op te geven helaas vervalt je huidige inschrijving.

Alle personal trainingen na 17:00 worden buiten gegeven.

De fysiotherapiepraktijk blijft gewoon volgens het normale rooster open.

Uw fysiotherapie afspraak in de avond kan gewoon doorgaan.

Om je zoveel mogelijk te helpen met het behalen van jouw doelstellingen zullen we ons lesaanbod gaan uitbreiden in de middag en de avond. We verwachtten vanaf maandag het rooster te kunnen presenteren.

Indien we jouw door de genomen maatregelen minder goed kunnen begeleiden verzoeken we je contact op te nemen om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn om toch jouw doelstellingen te behalen.

 

Let op elkaar, blijf gezond, samen komen we hier doorheen.  

 

Namen het team van ProActief,

 

Kim Lammers.

 


 

Corona
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut Dry needling Adviseur arbeid en gezondheid Echografist

Tips & Tricks