Overzicht

Dit was de week. 16-10-2020

16 oktober 2020
DWDW

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Beste leden,

Nog even een terugblik op een bewogen week, waarin we in risconiveau omhoog zijn gegaan en daardoor in ons aanbod iets moeten aanpassen. We zien dat steeds meer klanten een mondkapje dragen bij binnenkomst. Ik verwacht dat dit in de komende week verplicht zal gaan worden.

Wat zijn de nieuwe spelregels:

Afgelopen dinsdag was de boodschap van onze premier duidelijk. We moeten er met elkaar voor zorgen dat we het coronavirus onder controle krijgen. Dat doen we door 1,5 meter afstand te houden, thuis te werken en ons aan alle afspraken te houden.

Ook de spelregels omtrent het sporten veranderen.

Dat betekent voor ProAcief het volgende:

We hebben de avondtijden van het CrossFit al aangepast, eerder gemaakte reserveringen zijn hierdoor komen te vervallen. Onze excuses hiervoor. We willen je vragen om de les opnieuw te reserveren. Lukt dit niet meer omdat de les vol zit, mail ons dan. We zullen je dan zoveel mogelijk proberen te helpen.

De groepslessen die buiten gegeven kunnen worden gaan naar buiten in groepen van 4 personen met inachtneming van bovenstaande regels.

Er mogen maximaal 8 deelnemers ( 2 groepen van 4) binnen in de groepsleszaal (Yoga, Pilates, Zumba en spinning)

Er mogen maximaal 6 deelnemers ( 2 groepen van 3) binnen in de CrossFit ruimte. Let op de avondtijden van het CrossFit zijn gewijzigd. Eventuele eerder gemaakte reserveringen zijn hiermee komen te vervallen. Dus reserveer opnieuw en volg de communicatie hierover.

Afgelopen week hebben we een keuze gemaakt om de avondlessen CrossFit binnen te gaan geven. Dit in verband met veiligheid van de les in het donker. Om het sporten binnen ook veilig te kunnen doen willen we de ruimte in gaan delen voor twee groepen van drie mensen. Om wel hetzelfde aantal mensen iedere avond te kunnen laten deel nemen hebben we iedere avond een extra les georganiseerd. De lessen starten hierdoor een half uur eerder. In ons reserveringssysteem is er helaas een fout gemaakt waardoor iedereen zijn reservering voor de komende periode is kwijtgeraakt.  Dat is vervelend, we willen je vragen je les opnieuw te reserveren. Indien dat niet lukt omdat de les bijvoorbeeld al vol is, willen we je vragen om ons te mailen en aan te geven welke les je wilt volgen. Dit kan naar fitness@proactief-almere.nl

De komende periode zullen we ook de pilates les en yoga lessen gaan afschalen naar maximaal 2 x 4 deelnemers. Indien je in de komende periode besluit toch een les over te slaan, annulleer dan je reservering.

 

 

Safe
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks