Overzicht

Dit was de week. 17-07-2020

17 juli 2020
DWDW

Veilig sporten doen we samen.

De eerste twee weken binnen trainen zitten er op!

 

Ruim twee weken geleden mochten onze deuren eindelijk weer open en mochten wij jullie eindelijk onze gerenoveerde fitness club van binnen laten zien. De eerste twee weken zijn zeer positief verlopen. De fitness agenda vult zich weer langzaam en de personal training sessies en groepslessen worden weer goed bezocht. Wij hopen dat jullie net zo genoten hebben van de heropening als wij.

 

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen bij ons veilig en verantwoord kan komen sporten op afspraak.

Wij vanuit Proactief begrijpen dat al deze maatregelen voor een ieder erg wennen is en zijn dan ook enorm dankbaar voor jullie begrip.

Alle door ons ingevoerde corona maatregelen worden door jullie in grote getalen omarmt en nageleefd, waarvoor wij jullie enorm willen bedanken!

 

Ondanks het goede verloop van de eerste weken is er altijd ruimte voor verbetering m.b.t. deze nieuwe manier van sporten en blijven wij scherp op verbeterpunten. Wij werken achter de schermen hard om alle corona maatregelen nog beter te organiseren en handhaven met als doel het creëren voor een veilige omgeving voor iedereen om in te trainen. Heb jij tips of verbeterpunten? Of voel jij je op dit moment nog niet veilig genoeg binnen onze muren? Dan willen wij jou vragen dit bespreekbaar te maken met jouw personal trainer, receptionist(e) of therapeut, zodat wij kunnen blijven streven naar een veilige omgeving voor iedereen!

 

Een van de corona maatregelen is het niet beschikbaar stellen van de kleedruimtes waarover wij veel vragen krijgen. Tot nadere orde zullen de kleedkamers voorlopig helaas nog gesloten blijven om de veiligheid voor iedereen te kunnen waarborgen. Een van de redenen tot dit besluit is de beperkte ruimte die de kleedkamer biedt waarbij er, indien de 1.5 meter regel wordt gewaarborgd, maar plaatst is voor maximaal 3-4 mensen. Ook de gang en daarmee eventuele looplijnen richting de kleedkamer en behandelruimte kunnen hierbij problemen geven. Wel blijven wij voor nu en in de nabije toekomst kijken of de mogelijkheid bestaat om ook de kleedruimtes weer te openen indien dit op een verantwoorde manier kan. Wij hopen hierbij op jullie begrip.

 

Verder willen wij jullie graag attenderen op het feit dat er nog altijd ruimte is in de agenda voor het inboeken van vrij trainen, personal training sessies en onze groep sessies. Er liggen dus nog volop mogelijkheden voor het inplannen van een sportafspraak. Is het nog niet gelukt om een afspraak in te plannen? Dan willen wij jou hier graag bij helpen en uitnodigen om op te bellen naar onze receptie en samen een afspraak in te plannen.

 

Duim
Pro actief logo

Tips & Tricks