Overzicht

EXTRA CORONA UPDATE

19 oktober 2020
fitness

EXTRA CORONA UPDATE

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Afgelopen dinsdag was de boodschap van onze premier duidelijk. We moeten er met elkaar voor zorgen dat we het coronavirus onder controle krijgen. Dat doen we door 1,5 meter afstand te houden, thuis te werken en ons aan alle afspraken te houden.

Ook de spelregels omtrent het sporten veranderen. Vandaag zijn er duidelijke regels door de rijksoverheid gepubliceerd.  

Dit zijn de regels:

Spelregels voor sport in het kort

Om groepsvorming en sociale contacten te verminderen en het aantal reisbewegingen te reduceren, komen er nieuwe maatregelen voor sport. In het kort zijn de spelregels voor het sporten vanaf 14 oktober 22:00 uur: 

Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
Maximaal 4 personen mogen met elkaar sporten in een groepje.
Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). En er geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:
de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
zij niet mengen.
Voor individuele buitensporten geldt een maximum van 4 personen per groepje (exclusief instructeur). Er mogen meer groepjes naast elkaar sporten als:
de groepjes minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar houden;
er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes;
zij niet mengen.
Dat betekent voor ProAcief het volgende:

We hebben de avondtijden van het CrossFit al aangepast, eerder gemaakte reserveringen zijn hierdoor komen te vervallen. Onze excuses hiervoor. We willen je vragen om de les opnieuw te reserveren. Lukt dit niet meer omdat de les vol zit, mail ons dan. We zullen je dan zoveel mogelijk proberen te helpen.

De groepslessen die buiten gegeven kunnen worden gaan naar buiten in groepen van 4 personen met inachtneming van bovenstaande regels.

Er mogen maximaal 8 deelnemers ( 2 groepen van 4) binnen in de groepsleszaal (Yoga, Pilates, Zumba en spinning)

Er mogen maximaal 6 deelnemers ( 2 groepen van 3) binnen in de CrossFit ruimte. Let op de avondtijden van het CrossFit zijn gewijzigd. Eventuele eerder gemaakte reserveringen zijn hiermee komen te vervallen. Dus reserveer opnieuw en volg de communicatie hierover.

Corona
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks