Overzicht

Kick off the week 12 maart 2018

12 maart 2018
Mobiliteit PVC buis 2

Wijzigingen in het groepslesrooster

Wijzigingen groepslesrooster per 1 april 2018

Vanaf 1 april zullen er enkele wijzigingen in het groepslesrooster plaatsvinden. Zo komt er op donderdagavond een nieuwe CrossFit-les bij die volledig gericht is op mobiliteit: CrossFit Mobility. Tijdens deze les leer je verschillende oefeningen om de bewegelijkheid van jouw spieren en gewrichten te verbeteren, om vervolgens met een juiste techniek verschillende CrossFit-oefeningen uit te kunnen voeren. De CrossFit HERO–les van woensdagavond komt per 1 april te vervallen.

Zoals eerder al vermeld is er iedere laaste vrijdag van de maand een 2 uur durende Yoga Nidra-les, gegeven door Gerbera. Nidra betekent ‘slaap’ en dus wordt Yoga Nidra vertaald als ‘de slaap van de yogi’s’.

Yoga Nidra is een techniek voor diepteontspanning, die het mogelijk maakt om je in een half uur lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Het lichaam is op een bijzondere wijze in een slaaptoestand maar het innerlijke bewustzijn blijft helder wakker. Zo kan iemand tijdens de ontspanning lichamelijke en geestelijke spanningen loslaten en blokkades doorbreken.

Bij Yoga Nidra pendelen lichaam en geest heen en weer tussen ontspanning en halfslaap. Waardoor je op het lijntje tussen waken en slapen verkeert. Als je Yoga Nidra regelmatig beoefent voelt je je na een half uur net zo ontspannen als na 3 – 4 uur slaap.

Positieve resultaten van Yoga Nidra zijn al snel te merken: je gezondheid wordt beter en er ontstaat een gevoel van ontspannen tevredenheid. Yoga Nidra is geschikt voor iedereen.

De strong by zumba op vrijdag komt per 1 april te vervallen.  

Pro actief logo

Tips & Tricks