Overzicht

Medifit bij ProActief

16 december 2022
dumbell

Medifit bij ProActief

Medifit bij ProActief

Bewegen is goed voor je gezondheid. Je voelt je fitter, blijft beter op gewicht en voelt je minder snel moe. Heb jij moeite met bewegen, bijvoorbeeld omdat jij ouder dan 55 bent of uitbehandeld bent na een ziekte of een operatie? Of heb jij een chronische aandoening zoals hart-, vaat- of longklachten of een niet aangeboren hersenletsel? Dan is ProActief medifit fitness misschien wat voor jou. Bij ons sport jij op een verantwoorde manier in een energieke, sociale omgeving onder begeleiding van onze medisch fitnessinstructeur Rob.

Wat is medische fitness? Medische fitness is fitness onder begeleiding van een medisch fitnessinstructeur. Hij helpt jou op een verantwoorde manier te sporten en bewegen. Juist door voldoende beweging kunnen klachten afnemen en verbetert jouw conditie en algehele gezondheid. De training bestaat uit cardiotraining (loopband, fiets, crosstrainer, etc.) en functionele oefeningen gericht op kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Hoe werkt het?

Het medische fitness traject start altijd met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreek jij samen met de medisch fitnessinstructeur jouw motivatie en doelen. Aan de hand van de intake stelt hij een persoonlijk trainingsschema op die past bij jou doelen, eventuele klachten en wensen. Aan de hand van jouw trainingsschema kan jij op de daarvoor bestemde momenten komen trainen in een kleine groep onder begeleiding van de medisch fitnessinstructeur.

Heb je interesse, vraag dan bij de receptie van ProActief om een intakegesprek voor de medifitlessen van Rob.

hometrainer
Esther Chantrel Office manager

Tips & Tricks