Overzicht

Nog niet naar binnen.

23 februari 2021
Proactief logo

Corona update 23 feb 2021

Nog niet naar binnen.
 
 
Helaas kwam vanavond dan het officiële bericht dat we vanaf volgende week nog niet binnen mogen sporten.
 
De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan een aanbod om binnen, thuis fit te blijven. Daarnaast zijn er een heel aantal leden geweest die buiten in de sneeuw en het koude weer doorgetraind hebben.
Op deze wijze proberen wij jou te ondersteunen in het fit blijven in deze moeilijke tijd.
 
Wij begrijpen dat het huidige aanbod niet voor iedereen toereikend is. Sommige leden willen gewoon weer graag naar binnen en met hun eigen personal trainer aan de slag. Dit kan en mag helaas nog niet. We hopen dat we later in maart weer gedeeltelijk open mogen.         
 
Via deze weg willen we uitleg geven over de noodzaak voor ProActief om de incasso te doen. Helaas komt ProActief niet in aanmerking voor de verschillende steunmaatregelen die de overheid heeft. Dit komt omdat het fitness gedeelte maar een deel van onze dienstverlening is. Om toch te kunnen blijven bestaan hebben wij de steun van onze leden wel nodig. Wij vragen iedereen dan ook om gebruik te maken van ons huidige sportaanbod en lekker te blijven trainen en ons daarmee financieel te ondersteunen. Indien je dit niet meer kunt of wilt bieden we de volgende mogelijkheid aan.
 
Je kunt de maand maart zonder bijkomende kosten opschorten. Je lidmaatschap staat dan voor 1 maand stil en wordt aan het einde van je lidmaatschap met een maand verlengd. Indien je hier gebruik van wilt maken kun je ons een e-mailtje sturen: Info@proactief-almere.nl.
 
Het is deze week mooi lente weer. Wij hopen dat veel meer van deze dagen volgen en we heerlijk buiten kunnen trainen.
 
Namens het team van ProActief,
Tot snel bij de volgende training.
 
                                                                                                                     

Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks