Overzicht

Sponsoring Crosscup Almere door ProActief

10 november 2022
Hardlopen

ProActief sponsort Crosscup Almere

ProActief sponsort de Crosscup Almere seizoen 2022-2023

De Crosscup Almere wordt al sinds de jaren tachtig ieder jaar in het winterseizoen georganiseerd. Vier hardloopwedstrijden in het veld op vier verschillende locaties in en rond Almere. Voor bevlogen hardlopers die het wedstrijdelement op prijs stellen, maar vooral ook voor een veel grotere groep recreatieve lopers die de strijd met zichzelf en de condities aangaat. Want veldlopen, of crossen, betekent soms een rondje over het gras in een waterig zonnetje. Maar soms ook tot de enkels door de modder in de stromende regen. Of over een besneeuwd strand rennen. Op voorhand is niet te beloven wat de condities zullen zijn, en dat maakt het juist leuk om off-road te gaan. 

Als Crosscup Almere willen we zoveel mogelijk mensen aan het rennen krijgen en houden. Door te laten zien dat je ook niet ver hoeft te rennen om toch een inspanning neer te zetten. Door te laten zien dat je niet ver weg moet, maar in Almere op veel plekken lekker ontspannen, los van de drukke stad, kunt sporten op het moment dat jou dat uitkomt. En omdat rennen leuk is en we geloven dat fit blijven alleen maar voordelen heeft. 

Aan de Crosscup Almere kun je een enkele wedstrijd mee doen, maar je kunt je ook inschrijven voor de serie van vier wedstrijden. In dat laatste geval doe je mee aan het circuit, waarvoor een klassement over het hele seizoen wordt bijgehouden. In principe is er voor iedereen wat op maat te kiezen, want de afstanden die je rent variëren van 3, 6 tot 9 kilometer. Dat lijkt niet zo ver, maar vergis je niet in de condities. Die kunnen zwaar zijn, en dan voelt een 9 kilometer misschien wel als de dubbele afstand op de weg! Ga de uitdaging gewoon aan, en kijk hoe het met je fitheid gesteld is. Voor de kids is er ook een run over 1 of 2 kilometer.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via crosscup.nl, of ter plaatse tot zo'n twintig minuten voor de start.

In het seizoen 22-23 lopen we in het park, door het bos, op het strand en over de bergen op:

6 november Lumièrepark

11 december Vaartsluisbos

22 januari '23 Almeerderstrand

19 februari, Braambergen 

Crosscup
Esther Chantrel Office manager
Documenten

Tips & Tricks