Overzicht

Start buitentraining.

12 mei 2020
Proactief logo

Start training.

Beste leden,

 

Vanaf maandag 18-05-2020 bieden wij een buitenprogramma aan.

Dit programma bieden we natuurlijk aan conform de huidige richtlijnen en regels, met 1,5 meter afstand en in kleine groepen. Om op een veilige manier met elkaar te kunnen sporten moeten we een aantal afspraken met elkaar maken.

Voor alle programma’s gelden de volgende afspraken:

-         Altijd vooraf reserveren via de app of telefonisch.

-         Altijd 1,5 meter afstand houden tot andere sporters of personeel.

-         Je wacht buiten voor de ingang van het pand.

-         Je mag niet zonder toestemming van een instructeur het pand in.

-         Je kunt geen gebruik maken van de kleedkamers, dus je komt in sportkleding en neemt vanuit huis een gevulde bidon mee. Na het sporten ga je direct weer naar huis.

Het programma zal bestaan uit personal trainingen, deze worden gegeven maandag-vrijdag van 08:00-18:00 en zaterdag en zondag van 09:00 – 15:00.

Je kunt de personal training vanaf vrijdag aanstaande (15-05-2020)  reserveren via de app of door even te bellen naar de receptie: 036-7115381.

Daarnaast gaan we ook starten met verschillende groepslessen:

Pilates

Yoga

CrossFit

Spinning

Zumba

Voor alle groepslessen geldt dat ze alleen toegankelijk zijn indien je reserveert en met een maximum aantal deelnemers van 10, uitgezonderd CrossFit daar geldt een maximum van 8. Het rooster van de lessen staat op de website van ProActief.

Fysio Fitness:

Indien je een Fysio Fitness lidmaatschap bij ons hebt komt er een mogelijkheid om onder begeleiding van een fysiotherapeut je revalidatie oefeningen te doen. We informeren deze leden hierover op een later tijdstip.

Compensatie:

De periode dat wij gesloten zijn gaan wij compenseren. Dat betekent dat de maanden april en mei aan het eind van je lidmaatschap kostenloos worden toegevoegd. Wat betekent dat? Als voorbeeld: Je lidmaatschapscontract loopt af op 01-07-2020 dan krijg je de maand juli en augustus van ons erbij zonder dat je daarvoor betaald. Indien je hiervaan geen gebruik wilt maken kun je dat aan ons doorgeven. 

 

Lidmaatschap:

Wij begrijpen heel goed dat de dienstverlening die je nu van ons krijgt anders is dan wat we met elkaar hebben afgesproken. We hopen toch dat je lid bij ons wilt blijven en gebruik maakt van ons buiten aanbod, online aanbod of het aanbod om materialen te lenen. Kun je om welke reden dan ook geen gebruik maken van je lidmaatschap en het aanbod dat we je bieden dan heb je de mogelijkheid om je lidmaatschap eventueel op te schorten totdat we weer opengaan. Dit kun je dan doorgeven aan de receptie door een e-mail te sturen naar info@proactief-almere.nl

Houdt afstand, blijf gezond en tot snel.

 

Kim Lammers.

 

 

gorpess
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks