Overzicht

Weekly Kick Off. 02-03-2020

02 maart 2020
Proactief logo

Wij zoeken nieuwe collega's.

Vacature receptionist(e).

Wij zoeken een receptionist(e) die affiniteit heeft met horeca werk en het leuk vind om als gastvrouw / gastheer cliënten te ontvangen en te helpen met hun vragen. Lichte administratieve taken behoren ook tot de functie. De functie is voor 12 tot 36 uur per week. Wij zoeken iemand die flexibel is, ook in het werkend en in de avond beschikbaar is. 

Heb je interesse in deze functie mail dan naar Marian of Joske, info@proactief-almere.nl.

 

 

 

Vacature Personal Trainer met affiniteit voor CrossFit.

Voor onze leefstijl en gezondheidsclub zijn wij op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer met enige werkervaring.

ProActief is een grote (+/-12 fysiotherapeuten, 8 trainers) fysiotherapie praktijk in Almere-Buiten met manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten en algemeen fysiotherapeuten. Voor uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Personal Trainer met enige werkervaring, die het leuk vindt om zijn klanten uit te dagen en voor entertainment zorgt. ProActief is een leefstijl en gezondheidsclub waar persoonlijke begeleiding centraal staat. Naast fysiotherapie wordt leefstijl begeleiding, dietetiek, podologie en psychologische begeleiding geboden aan klanten. Daarnaast zijn er uitgebreide trainingsfaciliteiten en heeft de praktijk een eigen crossfit-box. Het huidige team bestaat uit een jonge groep enthousiaste en ambitieuze fysiotherapeuten trainers.  

ProActief is de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.

 


Onze fysiotherapie praktijk in Almere is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist. Je kunt altijd binnen een werkdag bij ons terecht voor fysiotherapie.

 


CrossFit is niet zomaar een sport, het is een leefstijl. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.

 


Wat wij bieden:

Een leuk jong team van fysiotherapeuten & Trainers
Veel vrijheid en ruimte voor eigen ideeën
Mogelijkheid om CrossFit instructeur te worden
Continu 1 op 1 begeleiding aan klanten
Werken in samenwerking met fysiotherapeuten
Een gevarieerd klanten aanbod
Ondersteuning bij persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden tot bijscholing
Mogelijkheden tot het (gedeeltelijk) werken op andere locaties als sportverenigingen
Uitgebreide trainingsfaciliteiten (ook voor jouzelf)
Een marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Wat wij zoeken:

Een personal trainer met enige werkervaring, het liefst in opleiding voor een paramedisch beroep of willen gaan starten met een opleiding.
Je kunt goed organiseren, plannen en prioriteiten stellen
Je voelt je verantwoordelijk voor jouw eigen klanten, agenda en administratie
Je bent bereid om jongere collega’s actief bij te staan bij hun ontwikkeling als trainer.
Je vindt het leuk om net dat beetje extra te doen voor jouw klanten
Je vindt het niet erg om (gedeeltelijk) ’s avonds en / of  het weekend te werken 
Je hebt affiniteit met sport 
Je bent in het bezit van een rijbewijs (en eventueel auto)
Hoe solliciteren?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan jouw sollicitatie met CV en pasfoto naar fitness@proactief-almere.nl  t.a.v. dhr. J.Cornet. 

ProActief
Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut

Tips & Tricks