Overzicht

Beweegprogramma Fysiotherapie

12 september 2018
Fitness

Hart en vaat ziekte, diabetes, claudicatio

Beweegprogramma Fysiotherapie

Voor mensen met hart- en vaatziekte is sporten heel belangrijk. Minimaal 5x per week meer dan 20 min. intensief bewegen is de norm, maar hoe behaal je dit als je niet precies weet welke manier van bewegen de beste manier is? Proactief bied hiervoor de oplossing. 

Heb jij last van hart- en/of vaatziekte en vind je het moeilijk om een actieve leefstijl te handhaven? Dan zijn de beweegprogramma’s van Proactief iets voor jou. Tijdens de beweegprogramma’s

train je samen met een fysiotherapeut en lotgenoten en werk je samen aan het behalen van jouw doelstellingen. Door samen te trainen leer je jouw eigen grenzen kennen en ervaar je hoe leuk sporten kan zijn.


Het programma bedraagt 12 weken lang 2 keer per week trainen. We beginnen met een intake. Tijdens de intake kijk je samen met de begeleidend fysiotherapeut naar de huidige situatie en de persoonlijke doelstellingen. Hierna zal er een aantal testen worden uitgevoerd. Wanneer dit gedaan is vindt de instroom naar de groep plaats. De groepen bestaan uit minimaal twee en maximaal zes personen. Afgaande op de doelen en voorkeuren van de groep zal de inhoud van de training steeds iets variëren.


Naast beweegprogramma’s voor hart- en vaatziekte bied Proactief ook programma’s aan voor diabetes mellitus en claudicatio (etalagebenen). 


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Geef ons dan gerust een belletje op onderstaand telefoon nummer, of schrijf je direct in via onderstaande link.

Neem direct contact op

of bel:


036-7115381

 

Fitness
Robin Wendels

Tips & Tricks