Overzicht

Weekly Kick off. 04-05-2020

04 mei 2020
Proactief logo

Fysiotherapie is gestart.

Beste leden,

 

De eerste stap is vandaag gezet. De fysiotherapie praktijk is weer voorzichtig begonnen met werken. Aangepast, met veilige afstand, oog voor hygiëne en werken conform nieuwe regels. Mondkapjes, gezichtsmaskers en handschoenen zijn voor ons nu het “nieuwe normaal”.  Cliënten moeten buiten wachten en er zijn strikte looplijnen en hygiëne protocollen waar we ons aan moeten houden.

Er zijn ook cliënten die het toch nog niet aandurven, dat begrijpen wij en daar hebben we begrip voor. Komende week zullen we in een video laten zien dat het veilig is en welke maatregelen wij genomen hebben. Toch vraag ik iedereen in zijn eigen tempo weer te gaan beginnen.

 

Ik wil alle leden van ProActief met een lidmaatschap vragen nog even geduld te hebben. We hebben onze hoop gevestigd op het weer open gaan vanaf 20 mei, Volgende week zullen we daar meer over horen. In de tussentijd bieden we iedereen een online alternatief, Fitsnacks TV, de webinar Yoga lessen van Gerbera en de live lessen. Wil je thuis nog meer doen? Plan dan een PT online in via de logifit app.

Ik wil alle leden vragen om ons nog even te steunen in deze moeilijke tijd, we merken dat het aantal opzegging stijgt en het vertrouwen dat we in de toekomst veilig kunnen gaan sporten afneemt.

Ik wil iedereen vragen nog even geduld te hebben en af te wachtten totdat  officieel het sein komt dat we weer open mogen. Wij willen jullie graag onze gerenoveerde club laten zien. Wij zijn nu al bezig om alle maatregelen te treffen zodat we straks met elkaar veilig kunnen sporten, in eerste instantie in kleine groepen en op afspraak.

Alle tijd die wij nu dicht zijn gaan wij compenseren, die krijg je van ons terug. Daarnaast zullen we ook op andere wijze in extra aanbod onze leden die ons in deze moeilijke tijd hebben ondersteund compenseren. Ik hoop dat jullie als lid hiervoor de loyaliteit naar ProActief kunnen opbrengen.

Voor deze week kun je via onderstaande link de lessen van Gerbera volgen:

Woensdag 6 mei '20 om 10.30 uur

LET OP: deze les is weer speciaal voor leden van de Reuma patiënten vereniging.

Maar alle leden van ProActief zijn welkom om mee te doen!

De link om je aan te melden voor deze les is:

https://niyamayoga-nl.webinargeek.com/webinar-easy-yogales-op-de-stoel

- Vrijdag 8 mei '20 om 10.00 uur

Dit is een Easy yogales voor iedereen die het rustiger aan wil doen.

De link om je aan te melden voor deze les is:

https://niyamayoga-nl.webinargeek.com/webinar-easy-yogales-5

- Zondag 10 mei '20 om 10.00 uur:

Een Flow yogales, een intensievere yogales.

De link om je aan te melden voor deze les is:

https://niyamayoga-nl.webinargeek.com/webinar-flow-yogales-4

Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut Dry needling Adviseur arbeid en gezondheid Echografist

Tips & Tricks