Overzicht

Dit was de Week 12-04-2019

12 april 2019
DWDW

Dit was de Week 12-04-2019

Spinning in de lift

 

Op vrijdagochtend is er een spinning les geopend voor reguliere leden. Deze les komt voort uit het Aanvalluhtraject van Almere City. Dat traject is inmiddels gestopt maar de les gaat door. Wil je eens ervaren hoe ’t is om vroeg te spinnen? Doe mee! De les begint om 7:30 uur en wordt gegeven door Alejandro.

 

Vrijdag 5 april zijn er 8 spinning fietsen met band aandrijving in gebruik genomen. Ze voldoen zó goed dat er een optie genomen is op 10 dezelfde fietsen. Wordt vervolgd.  

 

CrossFit

 

De "benchmark week" is bijna tot zijn eind gekomen. Deze week hebben de CrossFit deelnemers een zware week achter de rug, vol met pittige workouts die ook vaak door de professionals gedaan worden. Over een aantal weken komen de benchmarks weer terug, zodat iedereen kan zien hoeveel ze vooruit zijn gegaan.

 

Limburg 4 mei

 

Er zijn inmiddels 17 deelnemers voor de wandel en fietstocht(en) in Zuid Limburg. Fietsen 120 km of 65 km en wandelen ca 10 km.  Geef je op zodat we e.e.a met elkaar goed kunnen regelen. Inschrijving is voor leden en niet leden. Deze week komt de eerste nieuwsbrief met informatie. Melden kan telefonisch of via een mailtje naar ProActief. Geef je naam (mobiel) telefoonnummer en soort deelname op. Verder willen we weten of je zelf vervoer hebt of wilt meeliften.

  

Ronald Lammers TIGRA manager

Tips & Tricks