Overzicht

Dit was de week. 24-07-2020

24 juli 2020
DWDW

Dit was de week. 24-07-2020

Het was een mooie week met agenda’s die voller lopen zowel in de fitness als de fysiotherapie. Desondanks is er nog steeds plek om bij jouw gezondheidsclub ProActief binnen en buiten, op een veilige manier te komen sporten. In vorige berichten was al te lezen dat wij jullie veiligheid belangrijk vinden en dit menen wij. Ondanks dat de drukte in de agenda’s weer toeneemt blijven wij strenge maatregelen hanteren om jullie veiligheid te kunnen blijven garanderen.

Luxe Yoga matten bij ProActief!

Heb je ook zo genoten van de binnen en buiten lessen Yoga? En ben je nog op zoek naar een mooie Yoga mat? Achter de receptie hebben wij speciale luxe Yoga matten in de aanbieding. Deze Yoga matten zijn voorzien van een anti slip laag die ervoor zorgt dat je zelfs met zweethanden grip houdt en niet weg glijdt. Tevens is de mat niet te dik of te dun en gemaakt van zacht materiaal waardoor je comfortabel ligt tijdens jouw Yoga les bij ProActief. Wil je meer weten over deze luxe Yoga mat? Vraag er dan naar bij onze receptie!

Tevens is het weer tijd voor vakantie en vinden veel mensen hun weg naar een vakantie binnen onze landgrenzen. Wil je fit blijven en ervoor zorgen dat je tijdens te vakantie teveel inboekt? Vraag bij jouw personal trainer naar een vakantie schema, waarbij je voorzien zal worden van oefeningen die geschikt zijn voor naast de tent, in je hotelkamer of caravan!

Fijn weekend allemaal!

 


Team ProActief

Danny Koster Oefentherapeut Mensendieck Adviseur Arbeid & Gezondheid Fysiotherapeut

Tips & Tricks