Overzicht

Dit Was De Week 27-11-2020

27 november 2020
DWDW

Dit Was De Week 27-11-2020

De afgelopen week hebben we extra aandacht besteed aan hoe je de feestdagen kan doorkomen zonder extra kilo's aan te komen.

Hier is een bericht over geschreven op 26 november waarin 5 tips naar voren komen om dit te kunnen bereiken. (wil je het artikel nogmaals lezen? klik dan hier.

Zeker in deze gekke tijd is vitaliteit en gezondheid van groot belang, daarbij willen wij jullie helpen om ook rondom deze feestdagen al jullie doelstellingen te behalen. 

Daarbij komt nog is dat overgewicht of obesitas een ernstiger verloop van corona kan veroorzaken.

Verreweg de meeste coronapatiënten in ziekenhuizen en op de intensive care hebben te maken met overgewicht of obesitas, schrijven de wetenschappers. Daarnaast werkt een vaccin in het algemeen ook minder goed bij mensen met obesitas. Ruim de helft van de volwassenen in Nederland heeft overgewicht, waarvan 15 procent obesitas.

 

De maand november en december hebben we nog steeds de uitdaging lopen om 2kg in vet af te vallen.

Veel deelnemers hebben hun doelstelling al behaald.

 

Als je wilt kan je nog steeds mee doen!

 

Hoe doe je mee? 


Vraag jouw personal trainer voor een weegmoment nog deze week, noteer de dag, datum en het tijdstip van deze meting en schrijf je persoonlijke maand doelstelling op in jouw leefstijlplan net als de meting. De Challenge ziet er als volgt uit: Wij willen jou uitdagen binnen de maand november 2 kg of meer af te vallen in vet %.   

 

Bij het behalen van de doelstellingen ligt er een leuke verassing voor je klaar bij de receptie!

Joeri Cornet Personal Trainer Fitnessmanager Adviseur Arbeid & Gezondheid

Tips & Tricks