Overzicht

Dit Was De Week 30-10-2020

30 oktober 2020
DWDW

Dit Was De Week 30-10-2020

De afgelopen week hebben we gemerkt dat de druk op de agenda in de fitness en groepslessen vrij hoog ligt.

Lessen/Personal trainingen zitten snel en vaak vol, waardoor je misschien niet op je favoriete tijdstip kan inplannen.

Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat we met een aangescherpte limiet werken van hoeveel mensen er in één ruimte tegelijkertijd mogen sporten.

Langzaam aan trekken we nou eenmaal steeds meer naar binnen door de wisseling van de jaargetijden en het uur achteruit gaan van de klok.

Desondanks proberen we nog steeds zo veel mogelijk buiten les te geven.

Buiten is er meer ruimte en is het risico kleiner om besmet te raken met COVID-19.

We doen er alles aan om de risico's zo klein mogelijk te houden.

We proberen er op deze manier voor te zorgen dat iedereen met een veilig en comfortabel gevoel bij ons kan komen sporten en ook les kan geven.

 

Wellicht is het je opgevallen dat je minder lessen tegelijkertijd kan reserveren of vooruit kan plannen.

Dit doen we zodat de druk wat afneemt op de agenda en iedereen een eerlijke kans heeft om haar/zijn favoriete les te volgen.

In de aankomende tijd zullen er steeds meer mogelijkheden zijn voor het inplannen van personal trainingen of groepslessen.

Vanaf aankomende week zal dit al merkbaar zijn!

We hebben ook gemerkt dat er veel mensen reserveren voor een personal training of groepsles en dan vervolgens niet opkomen dagen.

Dat vinden wij heel jammer omdat de personal trainer daardoor niet kan slapen maar vooral ook omdat er misschien iemand anders wel dat tijdstip kon komen trainen.

Juist nu de agenda zo vol zit willen we jullie vragen, dat als je niet kan komen op je afspraak of ingeplande les, om je alsjeblieft af te melden in de MyLogifit app zodat iemand anders wel lekker kan komen trainen.

Want wie weet, ben je het zelf de volgende keer die toch op het laatste moment nog een personal training kan doen of lekker mee kan spinnen. 

Joeri Cornet Personal Trainer Fitnessmanager Adviseur Arbeid & Gezondheid

Tips & Tricks