Overzicht

ProActief nodigt je uit.

13 januari 2022
Proactief logo

Preventief trainen voor gezondheid.

Preventief trainen voor gezondheid.

 

Vooruitlopend op de persconferentie van aankomende vrijdag willen wij onze leden vast om uitnodigen om preventief aan hun gezondheid te gaan werken.

Het is al weer even geleden dat we het trainen binnen hebben kunnen aanbieden. ProActief is een leefstijlclub, fysiotherapiepraktijk en preventiecentrum.

Bij ProActief staat een gezonde leefstijl centraal.

Wij willen graag alle leden helpen om hun gezondheid verder te verbeteren, daarom kun je vanaf maandag 17 januari een afspraak maken met een personal coach voor een intake van het leefstijlplan. Deze intake doen we binnen, veilig op 1,5 meter afstand en met een mondkapje op.

 

De personal coach zal in de intake met jou doornemen welke mogelijkheden er zijn om binnen en buiten te gaan trainen en daarmee een gezamenlijk plan op stellen om jouw doelstellingen te behalen.

 

Een afspraak met je personal coach plan je in via de mylogifit app.

 

Heb je een fysiofit lidmaatschap dan bestaat er al de mogelijkheid om op medische indicatie binnen te trainen. Vanaf maandag 17 januari breiden we ook daarvoor de mogelijkheden uit. Je kunt vanaf maandag van 08:00 tot 17:00 een afspraak maken via de receptie om binnen te trainen.  

 

 

Kim Lammers Praktijkmanager TIGRA manager Sportfysiotherapeut Bedrijfsfysiotherapeut Fysiotherapeut

Tips & Tricks