Overzicht

Weekly Kick-off 03-11-2020

02 november 2020
Proactief logo

Weekly Kick-off 03-11-2020

In de maanden november en december willen wij met jullie de volgende challenge aan gaan: Fit de feestdagen in! 

 

Heel november zal in het teken staan van hoe je ervoor kan zorgen dat je fit de feestdagen in kan gaan en proberen wij door middel van tips en extra informatie jullie te ondersteunen in het behalen van deze doelstelling. Zeker in deze gekke tijd is vitaliteit en gezondheid van groot belang, daarbij willen wij jullie helpen om ook rondom deze feestdagen al jullie doelstellingen te behalen.  

 

Hoe doe je mee? 


Vraag jouw personal trainer voor een weegmoment nog deze week, noteer de dag, datum en het tijdstip van deze meting en schrijf je persoonlijke maand doelstelling op in jouw leefstijlplan net als de meting. De Challenge ziet er als volgt uit: Wij willen jou uitdagen binnen de maand november 2 kg of meer af te vallen in vet %.   

Bespreek met jouw personal trainer hoe je dit gaat bereiken en wat je hiervoor nodig hebt en maak samen een plan. Plan vervolgens precies een maand later een nieuw weeg moment in met jouw personal trainer. Na een maand evalueer je samen met jouw personal trainer of je de fit de feestdagen in challenge behaald hebt. 

 

Bij het behalen van de doelstellingen ligt er een leuke verassing voor je klaar bij de receptie! 

 

Meer weten of wil je snel jouw weeg moment inplannen? 

Bel dan snel naar onze receptie (036-7115381) 

Danny Koster Oefentherapeut Mensendieck Adviseur Arbeid & Gezondheid Fysiotherapeut

Tips & Tricks