Overzicht

Weekly Kick-off 12-10-2020

12 oktober 2020
Proactief logo

Weekly Kick-off 12-10-2020

Afgelopen vrijdag hebben wij jullie geïnformeerd over crossfit in de winter, via deze weg willen wij jullie graag nogmaals informeren omtrent de nieuwe indeling van de crossfit lessen. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat het onderstaande bericht al onze leden bereikt en wij het belangrijk vinden dat jullie onze beweegredenen begrijpen. 

De winterdagen komen er weer aan en dat betekent dat het steeds sneller donker wordt buiten. Langzaam wordt er steeds meer binnen CrossFit lesgegeven en dat zorgt voor de nodige drukte. Ook is het net iets te krap in de CrossFit zaal op het moment dat de les vol zit.

COVID-19 technisch is dit niet handig, we willen dat iedereen met een fijn en veilig gevoel bij ons kan (blijven) sporten.

Vandaar dat we hebben besloten om binnenkort de hoeveelheid mensen die zich kunnen inschrijven op één CrossFitles terug te schroeven naar 6 personen.

Geen paniek, we snappen dat het daardoor lastiger is om je aan te melden voor lessen.

Daarom gaan we tegelijkertijd extra lessen aanbieden zodat iedereen gewoon lekker kan blijven CrossFitten maar het aantal mensen dat binnen is meer wordt verspreid.

Er zal wat geschoven worden in de starttijden van de lessen maar dat betekent wel dat er elke avond een extra CrossFitles bij komt. Hou dus goed je app/lestijden in de gaten.

Tevens zullen wij jullie deze week verder informeren omtrent de link tussen stress en sporten, wat is mindfulness? En welke leuke acties zijn er deze week omtrent ontspanning, zelfbewustzijn en zelfmanagement?

Meer over weten? Hou onze kanalen goed in de gaten!

Danny Koster Oefentherapeut Mensendieck Adviseur Arbeid & Gezondheid Fysiotherapeut

Tips & Tricks