Overzicht

Weekly Kick-off 20-07-2020

20 juli 2020
Proactief logo

Weekly Kick-off 20-07-2020

GLI

 

Wij zijn achter de schermen druk bezig om de GLI (gecombineerde leefstijl interventie) op te starten. De eerste groep is bijna (na enige vertraging vanwege het corona virus) bijna compleet en alle draaiboeken zijn geschreven en uitgewerkt. Wij hopen alle aanmeldingen op zeer korte termijn uit te nodigen voor de start.

 

De gecombineerde leefstijl interventie is een interventie die draait om kennis over voeding, slaap, stress, ontspanning, sporten en bewegen in relatie tot jouw gewicht. Altijd al willen weten waarom het afvallen niet lukt of een gezond leefstijl verandering lastig is om vol te houden? En wil je meer weten over hoe dit in de toekomst wel lukt? Dan is de GLI wellicht iets voor jou.

Door middel van individuele en groepsbijeenkomsten is het doel van deze interventie gewichtsverlies en leefstijl verandering!

De GLI wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars volledig vergoed vanuit de basisverzekering.

Wil je hier meer over weten?

Bel dan gerust op naar onze receptie voor meer informatie (036-7115381).

 

Wij hebben een nieuwe collega!

 

Vanaf heden zal onze stagiaire Mark Vilumets een vaste plek krijgen in ons fitness team als personal trainer. Mark heeft zich de afgelopen periode goed ontwikkeld binnen zijn stage en wij zijn dan ook erg enthousiast om hem te mogen verwelkomen binnen ons team.

 

Mark is momenteel bezig met zijn HBO-studie voeding en diëtetiek en zal komend jaar zijn laatste studie jaar ingaan. Het afgelopen studie jaar heeft hij, gezien zijn interesse en passie voor fitness, een minor richting personal trainer gekozen.

Vanuit deze hoedanigheid heeft Mark de afgelopen periode bij ProActief meegelopen in de fitness zaal.

 

In de toekomst is de intentie dat Mark naast zijn activiteiten als personal trainer ook een rol van betekenis gaat spelen m.b.t. voeding in de breedste zin van het woord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderwerp voeding binnen de GLI (gecombineerde leefstijl interventie), de afvalgroepen en andere individuele begeleiding/consulten. Wij zullen samen met Mark druk aan de slag gaan om het aspect voeding binnen ProActief verder te ontplooien. Wij wensen Mark veel succes bij deze mooie nieuwe uitdaging!

gfgeroigopeirnjg
Danny Koster Oefentherapeut Mensendieck Adviseur Arbeid & Gezondheid Fysiotherapeut

Tips & Tricks