Oncologische revalidatie bij ProActief

Revalidatie tijdens en na behandeling van kanker

Kanker kan verschillende klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, verminderd functioneren, angst en een lagere kwaliteit van leven. Een oncologische revalidatieprogramma kan uitkomst bieden om die klachten te verminderen. Oncologische revalidatie is mogelijk wanneer u nog in het behandeltraject zit of wanneer u al bent uitbehandeld.

Oncologische revalidatie bij ProActief

Zit u in een behandeltraject voor kanker of hebt u een traject afgerond? De fysiotherapeuten van ProActief bieden u graag een gespecialiseerd trainingsprogramma aan onder begeleiding van ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten. ProActief werkt met een individueel afgestemd revalidatieprogramma dat ondersteunt bij het herstel na een behandeling van kanker. Het revalidatieprogramma helpt je bij het opnieuw vormgeven van het dagelijks leven en het omgaan met de gevolgen van de kanker. Daarnaast train je onder begeleiding van een fysiotherapeut om jouw conditie en spierkracht te verbeteren.

Door het revalidatieprogramma verbetert uw lichamelijke conditie en nemen klachten als vermoeidheid en angst af. Terwijl we werken aan het opbouwen van spiermassa, werken we ook aan uw immuunsysteem en het herontdekken van het vertrouwen in uw eigen lichaam. Revalideren is ook mogelijk wanneer u geen zicht meer hebt op genezing. We werken dan aan uw conditie, bespreken angsten en gaan aan de slag met concentratie- of pijnklachten.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

ProActief is aangesloten bij het OncoNet. Dit is een netwerk van fysiotherapeuten met specifieke deskundigheid m.b.t. het begeleiden van oncologische patiënten.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via 036-7115381 of via de mail naar info@proactief-almere.nl wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Team ProActief

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks