WEEKLY KICK-OFF 05-10-2020

Weekly Kick-off 05-10-2020

Afgelopen vrijdag hebben wij al aangekondigd dat oktober bij ons in het teken staat van ontspanning, bewustwording, mindset en zelf management.

Vanwege dit thema willen wij jullie laten kennis maken met onze floatcabine en is er de gehele maand oktober een mooie deal op al onze float producten (zie de voorwaarden onderstaand in dit bericht).

Floaten staat voor het gewichtloos en prikkelloos drijven op zout water in een hiervoor speciaal ontworpen cabine.

Onze huidige maatschappij biedt helaas weinig gelegenheid om alleen te zijn, in stilte te ontspannen en om onszelf en ons gedrag te observeren. Tenzij daar bewust tijd en ruimte voor wordt vrijgemaakt. Een floatcabine biedt daartoe wel alle ruimte en gelegenheid, omdat de constante toevoer van prikkels van buitenaf wordt gestopt. Floaten heeft diverse mentale en fysieke effecten, zoals vermindering van stress, eliminatie van vermoeidheid, verhoging van het concentratievermogen en versnelling van het fysieke herstel. Het is in eerste instantie belangrijk om te leren ontspannen. Dit gegeven klinkt misschien gek, want is ontspannen nu echt zo moeilijk? Je zult merken dat je na een aantal float sessies beter en sneller in staat bent om alles volledig los te laten en te ontspannen. De bovenstaande effecten van floaten zullen in veel gevallen per float sessie toenemen. Wij bevelen dan ook één van onze float strippenkaarten aan om effectief te leren ontspannen!

 

Water en omgeving 35,5°C

De speciale glasfibercabine is met ongeveer achthonderd liter water gevuld waarin ongeveer 500 kilo Epsom-bitterzout is opgelost. Door de hoeveelheid zout in het water blijf je drijven en ontstaat een ontspannen gevoel van gewichtloosheid. Het water en de omgevingstemperatuur zijn 35,5°C, zodat er geen temperatuurverschil gevoeld wordt.

 

Zelf beheer over licht, muziek en intercom

In de floatcabine heb je zelf het beheer over licht, muziek en intercom. Op deze manier kunnen prikkels van buitenaf, zoals geluid, temperatuurverschil, visuele stimulatie en zwaartekracht worden uitgesloten.

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks