Mijn naam is Denzell en ik werk al geruime tijd als fysiotherapeut bij ProActief. Begin 2015 startte ik als Fysiotherapeut binnen de praktijk na afronding van mijn eindstage. Tussen 2017 en 2022 heb ik elders als fysiotherapeut gewerkt en vanaf maart 2022 mag ik mij weer trots onderdeel van het team noemen.

In 2021 ben ik gestart met een vervolgopleiding om mij te specialiseren als Manueel Therapeut. Voor mij is het heel duidelijk wat de manueel therapeut doet en waar deze in gespecialiseerd is, maar voor een hoop mensen is dit nog niet duidelijk. Hier dus een korte toelichting: de manueel therapeut is bij uitstek dé specialist als het gaat om het onderzoeken en behandelen van complexe en/of langdurige klachten aan het houding- en bewegingsapparaat met in het bijzonder aandacht voor de wervelkolom en de aangrenzende gewrichten (schouder, bekken, heup).

Op het moment van schrijven zit ik in mijn laatste jaar van de studie en werk ik mee aan een wetenschappelijk onderzoek naar prognostische factoren (voorspellende factoren) welke een invloed kunnen hebben op de duur van nekklachten. Wil je hier meer over weten, spreek me gerust aan wanneer je me in de praktijk ziet lopen!

 

Buiten werk en studie ben ik te vinden in het mooie Watergraafsmeer in Amsterdam waar ik woon. In mijn vrije tijd maak ik graag een wandeling door Amsterdam oost, daarnaast voetbal ik 2x in de week, tennis ik en probeer ik met enige regelmaat te fitnessen. Muziek maken is wat ik het liefst doe en om hier nog beter in te worden volg ik 1 keer per week pianoles. Ik ben groot fan van Arsenal en Ajax en de wedstrijden kijk ik thuis of in een Irish pub in de Pijp. Beste plek om uit te gaan is het jazz café aan de korte leidsedwarsstraat. Favoriete eten: Thaise Curry’s, Indiaas eten, Japanse Ramen of Koreaanse streetfood!”