Mijn naam is Ilse Schreurs en ik ben sinds augustus werkende bij ProActief als algemeen fysiotherapeut. Je ziet me veel heen en weer stuiteren in de praktijk en ben te herkennen aan de duimpjes die ik omhoog steek, de schaterlach in de oefenzaal of spontane dansjes op de achtergrondmuziek.

Met een achtergrond in de filosofie verdiep ik mij op de mens vanuit een holistisch en fenomenologisch perspectief – de samenhang van lichaam en geest als een geheel; de invloed van de omgeving op jou en je bewustzijn. Binnen de fysiotherapie richt ik mij voornamelijk op lage rugklachten, maar ben je met overige blessures ook altijd welkom! Het kunnen verhelpen van jouw klachten, het bewust worden van de factoren die de klachten in stand kunnen houden, maar ook het bewust zijn van jouw lichaam staat bij mij centraal.

Buiten ProActief ben ik veel te vinden op de ijsbaan als instructeur of wanneer ik zelf aan het genieten ben van de oneindige rondjes (ook dan te herkennen aan de duimpjes, schaterlach en dansjes). Wanneer het winterseizoen is afgelopen, komt de racefiets te voorschijn en spendeer ik mijn vrije tijd op mijn trouwe stalen ros.