Bas Aertsen zingt voor KWF tijdens spinning marathon 4 februari 2024

Beste leden van ProActief,

Zoals velen van jullie al weten, zal er op 4 februari een Spinning marathon plaatsvinden voor het KWF. Bas Aertsen zal het laatste uur van deze marathon muzikaal ondersteunen. Lees hieronder waarom dit voor Bas zo speciaal is, en krijg alvast een voorproefje. Komen jullie meegenieten van Bas en de spinners aanmoedigen? Elke steun is welkom, we zien jullie graag 4 februari bij ProActief.

Bas Aertsen zingt voor KWF (Klik voor filmpje)

Bas Aertsen zingt voor KWF (klik voor filmpje)

Wàt een geweldig initiatief van ProActief/ Team Haribro’s om een Spinningmarathon te organiseren voor het evenement van KWF Alpe d’HuZes!

En ik vind het een eer om gevraagd te zijn om het laatste uur muzikaal te omlijsten.

In 2018 werd bij mij Multipel Myeloom vastgesteld beter bekend als de ziekte van Kahler dus ik weet wat de strijd tegen kanker inhoudt. Na langdurige behandelingen ben ik nu 100% “in remissie” zoals dat heet. Dus de ziekte houdt zich rustig.

Uit ervaring weet ik ook hoe geweldig het is om de support te voelen als mensen speciaal voor jou, en al die naamloze lotgenoten, de Alpe d’Huez beklimmen en een kaarsje branden.

Ik voel me elke dag gezegend dat ik er nog ben maar helaas moeten er met mij nog steeds mensen strijden tegen Kanker..dus onderzoek is nog steeds hard nodig om stappen te maken.

Help Kanker de wereld uit en steun a.u.b. het KWF en deze Top-actie!

Kom jij ons ook steunen op 4 februari a.s.?

Ik hoop je bij Pro-Actief te zien!

Bas Aertsen

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks