GLI Leefstijl Programma

Een gecombineerde Leefstijl Interventie.

Bewezen effectief en vergoed door de zorgverzekering.

Bekijk onze

activiteiten

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Overgewicht is een steeds vaker voorkomend probleem in Nederland. Ervaar je zelf problemen met je gewicht? Ben je bekend me (ernstig) overgewicht (obesitas)? Lukt het je maar niet om af te vallen? Dan is dit jouw kans om je gezondheid te verbeteren en aan de slag te gaan met onze gecombineerde leefstijl interventie (GLI)!

Bewezen effectief
Individueel werken aan een nieuwe leefstijl is vaak erg lastig. Het GLI Programma is een bewezen effectief programma in de strijd tegen overgewicht en de weg naar een gezonde leefstijl. Het programma helpt je om samen met de andere groepsgenoten en samen met onze professionals jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

In het programma is aandacht voor voeding, slaap, ontspanning, bewegen, sporten en stress in relatie tot overgewicht. Het overkoepelende doel hierbij is leefstijl verandering en gewichtsvermindering. Het programma geeft inzicht en kennis op de vraag waarom het jou tot op heden niet is gelukt om af te vallen of om op streefgewicht te blijven.

Wat houdt het gecombineerde leefstijl programma in?

  • Je leert alles over een gezonde leefstijl. Wat heeft voeding, slaap, ontspanning, bewegen, sporten en stress te maken met afvallen?
  • Werk 24 maanden aan je gezondheid in 8 individuele en 16 groep sessies. De groep bestaat uit 8 tot 12 personen.
  • Werken volgens jouw persoonlijke doelstellingen met jouw persoonlijke leefstijlplan.
  • Leefstijlprogramma volgens methode COOL (Coaching op leefstijl

Extra bij ProActief:
Bij ons kun je naast het GLI programma een voordelig sport abonnement afsluiten zodat je extra aan je doelen kan werken. Bij ons abonnement zit een personal trainer die om de week met je gaat zitten om aan je doelen te werken.

Individuele sessies
Tijdens de individuele gesprekken worden er persoonlijke doelstellingen opgesteld en ons unieke leefstijlplan wordt samen ingevuld.
Ook wordt er geëvalueerd.

  • Wat gaat er goed?
  • waar loopt je tegen aan?
  • Wat moet er gebeuren om al je doelstellingen te kunnen behalen

Dit betekent dat je zelf in staat bent te bepalen hoe de GLI eruit ziet, in welk tempo het traject verloopt en hoe je jouw doelstellingen behaald.

Geheel vergoed door uw zorgverzekeraar
Het leefstijlprogramma COOL wordt door bijna alle zorgverzekeraars vanuit de basis verzekering in zijn geheel vergoed, er wordt ook geen beroep gedaan op je eigen risico

 

Bekijk onze

Onze leefstijl coaches

Onze Leefstijl coaches

Anique Detolleneare

UpSolution Team