over ons

ProActief is de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.
Onze fysiotherapie praktijk in Almere is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist. Je kunt altijd binnen een werkdag bij ons terecht voor fysiotherapie.
CrossFit is niet zomaar een sport, het is een leefstijl. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.

ProActief is meer dan een ‘gewone’ sportschool. ProActief helpt, motiveert en inspireert jou naar een blijvend gezonde leefstijl. Als lid wordt je wekelijks begeleidt volgens een leefstijlplan, waarbij een personal trainer of fysiotherapeut je helpt jouw doelen te bereiken.

Lees verder

over ons

Alles onder één dak

Wil je werken aan jouw gezondheid? Dan biedt ProActief de nodige faciliteiten! ProActief biedt de volgende disciplines allemaal op één locatie:

  • Fysiotherapie
  • Oefentherapie Mensendieck
  • Diëtetiek
  • Podologie (zooltjes)
  • Psychologie
  • Gezondheidsmanagement
  • Wellness

Bekijk onze

mensen

Onze mensen

Ilse Schreurs
Ilse Schreurs
Fysiotherapeut
Annemarijn Jaktoer
Fysiotherapeut
Niels Rietveld
SPINNING INSTRUCTEUR
Yolanda Liebrand
CROSSFIT TRAINER
Linda van Eijk
CROSSFIT TRAINER
Jo-Ann Veldhuizen
CROSSFIT TRAINER
Lotte Visser
FITNESSMANAGER CROSSFIT TRAINER
Joeri Cornet
FYSIOTHERAPIE MANAGER FYSIOTHERAPEUT OEFENTHERAPEUT MENSENDIECK GLI LEEFSTIJLCOACH
Danny Koster
FYSIOTHERAPEUT MANUEEL THERAPEUT ONCOLOGIE FYSIOTHERAPEUT SCHOUDERSPECIALIST
Andrea Tebest
OEFENTHERAPEUT MENSENDIECK
Jordy Gerrits
FYSIOTHERAPEUT
Denzell ter Smitten
FYSIOTHERAPEUT
Milan Geertsma
SPORTFYSIOTHERAPEUT FYSIOTHERAPEUT PODOLOOG
Leo de Wit
PRAKTIJKMANAGER TIGRA MANAGER SPORTFYSIOTHERAPEUT BEDRIJFSFYSIOTHERAPEUT FYSIOTHERAPEUT
Kim Lammers