Pluspraktijk

ProActief is sinds 2013 een PlusPraktijk. Wij zijn door een extern auditbureau getoetst op de kwaliteit van onze processen, producten en diensten rondom de fysiotherapie. Met het behalen van deze audit hebben wij de hoogste status verkregen die verzekeraars aan praktijken geven. In 2017 heeft ProActief de Effectiviteitsaudit met goed resultaat doorlopen. Deze audit is er voor praktijken die al meerdere jaren de plusstatus hebben.

Ik wil

meer lezen

Wat zijn de voorwaarden om de plus status te ontvangen?

Als pluspraktijk streven wij altijd naar de beste zorg voor onze klanten. Wij zijn innovatief, transparant in onze werkwijze en bedrijfsvoering en zetten ons continue in om onze kwaliteit te verbeteren. Waar nodig hebben wij contact met andere disciplines en verwijzen wij je snel door naar andere (para)medici binnen ons netwerk. Je kunt na aanmelding altijd binnen 24 uur bij ons terecht. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar.

Ook stellen wij hoge eisen aan de deskundigheid van onze fysiotherapeuten en hechten wij veel waarde aan klanttevredenheid en hygiëne. Wij voeren doorlopend een klanttevredenheidsonderzoek uit bij al onze patiënten.

Indien je suggesties hebt ter verbetering van onze dienstverlening of een klacht hebt dan kan je deze kenbaar maken middels ons ‘wat kan beter-formulier’. Deze is verkrijgbaar bij de receptie.