Leefstijl Club ProActief

🍏 Welkom bij Leefstijl Club Proactief, waar we toegewijd zijn aan het bevorderen van een gezonde levensstijl en het ondersteunen van jouw welzijn op alle mogelijke manieren. Ons team van leefstijlcoaches staat klaar om je te begeleiden op het pad naar een gezonder leven, met aandacht voor voeding, beweging en mentaal welzijn. Met ons GLI leefstijl programma van 2 jaar helpen wij je op weg naar de leefstijl waar jij je goed bij zal voelen.

🏋️‍♀️ Binnen onze club heb je toegang tot diverse ervaren personal trainers die je niet alleen helpen bij het behalen van je fitnessdoelen, maar ook zorgen voor persoonlijke begeleiding die aansluit op jouw unieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar krachttraining, cardio of flexibiliteit, wij hebben de kennis en middelen om je te ondersteunen.

👟 Onze fysiotherapeuten spelen een cruciale rol bij het faciliteren van een veilige en effectieve revalidatie. Of je nu herstelt van een blessure of gewoon extra aandacht nodig hebt voor je fysieke gezondheid, wij bieden professionele zorg en begeleiding.

🩺 Daarnaast streven wij ernaar om een brug te slaan tussen gezondheid en werk door ondersteuning te bieden bij re-integratie. Onze persoonlijke benadering richt zich niet alleen op lichamelijk welzijn, maar ook op het mentale en emotionele aspect van jouw gezondheid. Graag zorgen wij dat werknemers gezond, vitaal en met plezier aan het werk blijven. Middels preventie, duurzame inzetbaarheid en de juiste hulp bij verzuim, helpen wij je graag gezond op weg. Vraag naar de mogelijkheden.

🌟 Bij Leefstijl Club Proactief geloven we dat een gezonde levensstijl niet alleen haalbaar, maar ook plezierig kan zijn. Met een scala aan diensten en een professioneel en zeer toegewijd team zijn wij er om jou te ondersteunen op elk aspect van jouw welzijnsreis. Samen streven we naar een gezondere, gelukkigere versie van jou.

📞 Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en te werken aan je medische en/of sportieve doelen.

Bel ons via 036-7115381

Met vriendelijke groet,

Team ProActief

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks