Personal training bij elk regulier lidmaatschap

WIST JE DAT
 
Wij bij ProActief bij elk regulier lidmaatschap een personal trainer aanbieden waarmee je elke maand twee keer een training sessie in kan boeken.
 
Begeleiding van een personal trainer vinden wij essentieel bij ProActief om je fitnessdoelen te bereiken. Hieronder leggen wij uit waarom:
 
💪 Motivatie: Een personal trainer fungeert als jouw persoonlijke cheerleader. Een Personal trainer zal je motiveren om naar de sportschool te gaan en je trainingssessies niet over te slaan.
 
💪 Kennis en ervaring: In de sportschool kan het overweldigend zijn met al die apparaten en gewichten. Een personal trainer heeft de kennis en ervaring om je de beste oefeningen voor jouw doelen en lichaamstype te laten zien. Ze voorkomen ook dat je blessures oploopt door eventueel een verkeerde techniek.
 
💪 Correcte techniek: Als je moeite hebt om de juiste techniek onder de knie te krijgen, zal een personal trainer je corrigeren en laten zien hoe het echt moet. Dit helpt blessures te voorkomen.
 
💪 Gepersonaliseerd trainingsprogramma: Ieder lichaam is anders en heeft een uniek trainingsprogramma nodig. Met een personal trainer krijg je een programma dat speciaal op jouw behoeften en doelen is afgestemd.
 
💪 Voedingsadvies: Een personal trainer is niet alleen goed met gewichten, maar ook met voeding. Ze leren je hoe je je voeding kunt aanpassen om je doelen te bereiken.
 
💪 Realistische doelen stellen: Een personal trainer helpt je bij het stellen van realistische doelen op korte en lange termijn. Geduld en consistentie zijn de sleutels tot succes.
 
💪 Discipline en doorzettingsvermogen: Met een personal trainer heb je een constante bron van motivatie en steun. Ze houden je scherp en zorgen ervoor dat je geen trainingssessie mist. Geen excuses meer!
 
Zie jij jezelf ook met een personal trainer aan de slag gaan,
bel ons dan snel via 036-7115381 voor meer informatie
je kan vandaag nog beginnen.
 
Team ProActief

Onze laatse

tips & tricks

Tips & tricks