Welkom

Onze faciliteiten

ProActief is de leefstijl en gezondheidsclub van Almere. Bij ons krijg je unieke en persoonlijke begeleiding passend bij jouw leefstijl. Onze fysiotherapeuten en trainers helpen jou om jouw doelstellingen te bereiken. Wij zorgen voor jouw vitaliteit, gezondheid en zorgen dat je fit bent en lekker in je vel zit. Wij combineren fysiotherapie, personal training en CrossFit en helpen jou zo in vorm op jouw manier.
Onze fysiotherapie praktijk in Almere is zeven dagen per week geopend, ook in de avonduren. Voor een afspraak met een van onze fysiotherapeuten heb je geen verwijzing nodig van een (huis)arts of andere specialist. Je kunt altijd binnen een werkdag bij ons terecht voor fysiotherapie.
CrossFit is niet zomaar een sport, het is een leefstijl. CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm. Bewegingen worden op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het doel van CrossFit is om ongeacht leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, zo effectief en veilig mogelijk fit en gezond te worden.    Wil je naast onze persoonlijke begeleiding ook nog thuis aan de slag? Klik dan snel op onderstaande link en log in met jouw unieke code. ProActief thuisfit website  

  • Binnen 24 uur terecht voor een afspraak
  • ’s avonds en in het weekend geopend
  • Complete leefstijlbegeleiding onder één dak
  • Geen verwijzing nodig

Fysiotherapie

Onze fysiotherapiepraktijk in Almere is zeven…

Ik wil meer weten

Crossfit Buitenhout

CrossFit is een manier van fitness die…

Ik wil meer weten

Fitness

Getraind worden door een Personal Trainer,…

Ik wil meer weten

Personal trainer

Fitter worden lukt soms niet alleen. Een personal…

Ik wil meer weten

Wellness

Om jouw vitaliteit te bevorderen biedt ProActief…

Ik wil meer weten

Gezondheidsadvies

Wil je meer advies over jouw gezondheid? Wij…

Ik wil meer weten

Tips & Tricks